Porodica iz Stare Pazove ostala u šoku: Poručili umetničku sliku, a u paketu im stiglo nešto najjezivije!
paket, Foto: Profimedia

fuj

Porodica iz Stare Pazove ostala u šoku: Poručili umetničku sliku, a u paketu im stiglo nešto najjezivije!

Zapanjujući snimak paketa prikazuje zmiju zarobljenu u traci za pakovanje, koja nije mogla da se oslobodi

Objavljeno:

Do skoro su poštom stizala pisma ili paketi s poklonima rodbine ili prijatelja, a danas se, zahvaljujući internet kupovini, sadržina poštanskih pošiljki potpuno promenila, pa se, pored garderobe, knjiga, raznog alata i opreme, u njima može naći i ono što najmanje očekujete, poput zmije.

Porodica iz opštine Stara Pazova bila je u šoku kada je u poručenom paketu u kome je očekivala umetničku sliku, dobila i neočekivanu porudžbinu - zmiju.

Zapanjujući snimak paketa prikazuje zmiju zarobljenu u traci za pakovanje, koja nije mogla da se oslobodi.

- Poručila sam preko interneta sestriću umetničku sliku koju je želeo za svoju sobu. Pošiljka je stigla za pet dana i unela sam je u svoju sobu, a njemu fotografisala i poslala u poruci da je poklon stigao. Da sve bude čudnij, tog trenutka još nisam primetila šta se nalazi na kutiji, jer sam žurila na posao - počinje priču zaprepašćena sagovornica.

Poklon je ubrzo dospeo i do onog kome je naručen, a da i on u prvom momentu nije video.

- Tek dan kasnije, sestra je uzela kutiju i počela da otvara poklon koji je bio namenjen njenom sinu. Kada je ugledala zmiju počela je da vrišti i istrčala iz kuće - dodaje sagovornica.

Kutiju su odmah izneli iz kuće, a kada su je raspakovali, zmija je već bila mrtva.

- Odmah sam pozvala i kompaniju od koje sam poručila poklon i dostavljača koji mi je doneo na adresu, ali su i oni bili u poriličnom šoku - ističe naša sagovornica.

Zmija
Zmijafoto: blickwinkel / Alamy / Profimedia Slično

Od kompanija koja je poslala paket - izvinjenje

Kao odgovor na incident, oglasio se pošiljalac:

"Hvala na javljanju. Prosledili smo fotografiju kolegama iz magacina da proverimo o čemu se radi. Izvinjavamo se zbog neprijatnosti", bio je odgovor koji je dobila od firme koja joj je poslala pošiljku.

- Nakon toga su mi pokušali da objasne kako "kolege iz magacina pretpostavljaju da se zmija uvukla u magacinu kurirske službe i da u znak izvinjenja zbog ove neprijatnosti od njih imam 20% popusta za na neku od narednih kupovina. Daleko im bilo neke nove porudžbine. Ne krivim nikoga, ali verujte, i danas razmišljam da li je to bila jedina zmija u paketu, šta ako je još neka izašla u moju sobu - priča šokirana žena.

Žena je rekla da nije dalje insistirala na "otkrivnju krivca", ali da se od tada ustručava da nešto poruči na ovaj način.

- Verujem da je to moglo bilo kome da se dogodi. Samo sam pomislila na vozača dostavne službe i šta bi bilo da je zmija u tom trenutku bila živa u njegovom kombiju ili kojim slučajem izašla i domilila do njega - objašnjava ona.

Bonus video:

01:46

KAO MALA SAM JE UVEK SLUŠALA, PRIVLAČILA ME JE NJENA ZLATNA PRAŠINA Milica Pavlović iskreno o Dragani Mirković: Ona je ceo paket

(Espreso/Blic/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.